Bestem selv over dit hår

Der er ikke noget bedre end at have en god hårdag. For at have en dårlig hårdag kan få rigtig mange til at føle sig dårligt tilpas hele dagen. For mange mennesker kommer det som en selvfølge, at håret sidder dag efter dag. De er. måske fødte med et godt kraftigt hår, der kan vokse sig langt og flot. Andre kan derimod være født med et fint og tyndt skandinavisk hår, der kun kan sidde i en kort frisure. En kort frisure er mere afhængig af en god frisør end med et langt og fyldigt hår. Det kan være svært at finde den frisør, der lige netop kan vinkle det fine, tynde hår til den smart frisure; klip efter klip.

Derfor kan det være en lettelse at få tape extensions. Der er dog stor forskel på hår extensions. Mange sælger extensions af kunstigt hår, og det er tydeligt at se forskel på de påsatte extensions og ens eget hår. Ønsker man en bedre kvalitet, skal man købe sine extensions hos Avezu.dk, der sælger kvalitets hår extensions af ægte kvalitet – det de betegner som 100% ægte luksus Remy Human Hair i kvalitet 5A+ og 6+. Læs mere på avezu.com/aegte-hair-extensions/tape-extensions.

Med Avezu’s hår extensions kan man benytte sig af flere påsætningsmetoder. Der er hot fusion extensions, som er perfekt for dem med langt hår. Har man derimod tyndt og fint hår, så er der ‘tape on hair extensions’. Disse hår extensions er nemme at skjule i håret. Avexu sælger også maskinsyet hår trenser, der kan bruges i det kortere hår. Endelig er der Avezu clips til dem, der ikke vil have hår extensions permanent, men blot ønsker at gå med den nogle gange. Clips in extensions og volume clips extensions kan bruges igen og igen.

Avezu vil virkelig gerne hjælpe mennesker med at få et smukt hår. Derfor nøjes de ikke med at sælge hår extensions. På deres hjemmeside finder man små videoer, der viser, hvordan man med succes påsætter de forskellige extensions.