Biobrændsel

Selvom det har været mest af alt en våd vinter, så er det kolde vintervejr kommet til Danmark. Temperaturene er faldet, og mange steder er de faldet til under frysepunktet. Med vinterens komme er det ekstremt vigtigt, at man har det, der skal til for at varme sit hus op. De boliger som har centralvarme, gør det nemt, idet man her blot skal tænde for varmen på sin radiator. Herfra vil varmen stille og roligt indfinde sig i huset eller i lejligheden. Men de huse, som ikke har centralvarme, men som i stedet får varmen fra eksempelvis et fyr, har en lidt andet tilgang til at få varme i huset. De skal nemlig fyre med brændsel.

Når det kommer til brændsel, findes der naturligvis flere forskellige slags. Den som oftest anvendes er det, som kaldes biobrændsel. Biobrændsel er materiale, som er lavet af biologisk materiale der indtil for nylig var i live. Det vil altså sige, at det adskiller sig fra fossilt brændstof som eksempelvis olie, da olie er lavet af fossiler, der er døde for mange mange mange millioner år siden. I modsætning til fossilt brændstof er biobrændsel CO2-neutralt.

Der findes flere steder, hvor man kan købe biobrændsel og løst brændsel. Et af de steder, hvor man kan købe biobrændsel er hos webshoppen, Hjaltelin ApS. Hjaltelin er et firma, som sælger brændsel. Man kan enten købe det i løsvægt, eller man kan købe det pakketeret i sække. Brændslen fra Hjaltelin kommer fra forskellige biomaterialer, herunder træpillesmuld og rapsafrens. Uanset hvilken type biobrændsel man vælger, kan man være sikker på, at der er tale om CO2-neutralt biobrændsel, så man med god samvittighed kan fyre op for varmen i sit hus.

Vil man læse mere om de forskellige typer af biobrændsel, se nærmere på priser eller måske læse mere om Hjaltelin ApS. som firma, kan man gå ind på deres hjemmeside www.hjaltelin.dk