Dæk en hel væg med klistermærker

Det skal ikke være almindelige klistermærker, for du har måske set, hvad der sker, når der er nogle børn, der i god tro sætter almindelige klistermærker på væggene, for enten kan de ikke komme helt af, eller også river de noget af tapetet med af.
Det skal være den slags, som man kalder for wallstickers, som man blandt andet kan købe fra https://smartstickers.dk/
Du har måske set den slags hos andre, når du har været hjemme hos folk, hvor det kan forestille alt fra hyggelige motiver til at være citater, som der skal motivere og gøre en glad i løbet af en dag.
På den måde findes der den slags klistermærker, som der fungerer til folk i alle aldre.
Der er mange, der er begyndt sætte den slags op – for det er meget nemt at gøre – end at man vælger at hænge malerier op.
Man er måske i starten bange for, om man sætter klistermærkerne skævt, eller man får lutbobler ind under dem, men man lærer hurtigt, hvordan man skal gøre, så det også går mere tjept i fremtiden at sætte dem op.

Det bliver et helt kunstværk på væggen med disse klistermærker

Men det kan også komme til at se meget klinisk og ensformigt ud, at man mere eller mindre bare har erstatte et maleri eller en plakat med sådan et klistermærke her.
Man burde gøre noget mere ud af det, og det kan man faktisk let gøre ved, at man bliver lidt kreativ med klistermærkerne.
Man kunne for eksempel afsætte en væg, hvor man bruger den til at plastre til med klistermærker, om man gør det tilfældigt, som overlap, skævt eller lige ved siden af hinanden.
Det kan blive en videreførelse af dengang, hvor man tegnede motiver på en væg efter aftegninger fra en projektor i gamle dage.
Man kan sætte den slags klistermærker op på alle tænkelige måder, der passer til den indretning og den type, som man er.
Så får man en meget personlig væg at kigge på.