Den helt rigtige flise


Du er ved at bygge et nyt hus, renovere det gamle køkken og det slidte badeværelse, der er mange ting at tage stilling til og prioritere ? men det vigtigste er fliser på gulvet. Det er trods alt den del af huset, som uundgåeligt bliver brugt mest, og som giver selve rummet den sidste finish. Hos Dkfliser finder du et omfangsrigt udvalg af fliser til både køkken og bad. De indendørs fliser findes både som skifer ? og marmor fliser eller i udvalget af keramiske fliser. Indendørs fliser kan desuden bruges på en dekorativ og speciel måde, eventuelt designet som en klippevæg i rummet, som kræver en ekstra detalje.

Alt efter hvilke fliser, man vælger kan det give rummet et helt specielt præg, dagligdags eller eksklusivt.

Det udendørs projekt

Næste projekt foregår udenfor, hvor der også skal lidt fornyelse til. Drømmen om en stor terrasse med plads til grillen, der kan rumme et helt vildsvin og brødføde nabokvarteret, bliver sat i værk. Designet og valget af underdørs fliser bliver endnu en prioritering af selve terrassens design. Valget kan stå mellem betonfliser, havefliser eller fliserne i granit ? igen er udvalget stort. Der anlægges en sti gennem haven med fliser, som måske skal være en helt anden slags eller samme fliser, som på terrassen. Problemet kan opstå mellem haveejerne, udvalget er næsten for bredt. Uanset det mangfoldige udvalg er det alle fliser af god kvalitet til gode penge.

Det er ganske enkelt at bestille fliser online. Det kan også være en fordel at betragte udvalget på webshoppen, da der ikke er nogen grænse for, hvor mange gange du kan se på fliserne og sammenligne med designet af rummet eller terrassen, hvor de skal ligge. Man kan endda gå på nettet om natten og se på udvalget, når man alligevel drømmer om fliser og ikke kan beslutte sig.