Det er bare praktisk at have en foldemadras i hjemmet

Så skete der så lige det, at man har en ven, som der gerne vil overnatte hjemme hos dig, efter det endte med at blive sent, så vedkommende ikke kan tage det offentlige hjem, og du har ikke en bil til at køre vedkommende hjem.
Du har kun en enkeltmandsseng, så der er ikke plads her til din ven, og sofaen er der bestemt ikke plads til at sove i, for man ville ligge alt for krøllet sammen her.
Men lige det med at krølle sammen får dig til at tænke på den foldemadras fra https://pandoraliving.dk/collections/foldemadrasser, som du havde købt for en del år siden, hvor du havde regnet med, at den skulle bruges en del, inden du fik din egen seng, men den kom hurtigere end ventet, og du havde måske egentlig mere brug for den, da du boede på et mindre lejemål, men der var trods alt ingen grund til at smide den væk – og det var også godt, du ikke gjorde det, for nu bliver den virkelig praktisk at have!
Vennen kan sove her, for den er virkelig behagelig at ligge på, og med et lagen og alt det andet sovegrej, så er man snart parat til at få en god nats søvn.

Man sover godt på sådan en foldemadras

Det kan egentlig komme bag på mange, at man faktisk sover virkelig godt på sådan en foldemadras, selvom den bare lige er lagt ud på gulvet midt i et lokale.
Og selvom din ven sover et fremmed sted, så var det stadig så gode forhold at sove under, at vedkommende næsten følte, at man sov i en rigtig seng.
Faktisk mener vennen, at det var bedre at sove på denne madras, end det var at sove i personens egen seng derhjemme!
Det siger jo lidt om, hvor godt det er at sove på sådan en madras.
Men man kan jo også bruge den til bare at sidde på, så man sidder direkte på gulvet, eller man kan tage en lur her, får lidt massage eller andet – der er mange muligheder med sådan en madras.
Og så er den jo lige til at folde sammen bagefter og gemme væk.