En moderne frisør i Nordjylland

En moderne frisør i Nordjylland

At gå til frisøren handler om mere end blot at få klippet lidt spidser i ny og næ. Når man går til frisøren, kan en ny frisure ændre helt på ens look, hvis man har brug for lidt forandring. Man kan også være lidt i tvivl omkring præcis, hvilken frisure, der passer til ens ansigtsform og stil. Det betyder alt sammen, at frisøren skal være god til at vejlede omkring mulighederne for ens hår. Hos Hair-by-Aagaard vil man altid få grundig og dygtig vejledning inden man vælger en ny frisure.

Inden for frisørfaget sker der en konstant udvikling i trends og teknikker. Derfor er det vigtig, at frisøren holder sig vel-opdateret og uddannet omkring for eksempel deciderede moderne frisurer eller nye farveteknikker, som kommer frem. Hair-by-Aagaard er en moderne frisør i Nordjylland, og dermed kan man også være sikker på, at frisørerne alle er veluddannede og kender og mestrer de nyeste trends inden for faget.

Hair-by-Aagaard tilbyder både dameklip, herreklip og børneklip.

Herreklip og dameklip hos Hair-by-Aagaard tager udgangspunkt i kundens ønsker, da kunden altid er i centrum. Frisørerne vil yde den bedste service, og vil vejlede omkring muligheder for at opfylde kundens specifikke ønsker bedst muligt.

Har man børn, der skal have foretaget et børneklip, vil de være i trygge hænder hos de søde frisører hos Hair-by-Aagaard.

Udover selve klipningen og/eller farvningen handler et besøg hos en frisør om så meget mere. Det handler om at blive forkælet lidt midt i en travl hverdag. Det handler om at føle sig i centrum for en stund. Det handler i bund og grund om at få en dejlig, luksuriøs helhedsoplevelse med sig, når man går derfra med nyt friskt hår. Det får man hos Hair-by-Aagaard via den personlige betjening og en rar stemning i salonen.