Fokus på grøn energi.

Får du nok ud af solen?

Det er en fornuftig tanke, når man prøver at udvinde energi af jordens herskende elementer. Vinden, vandet og solen har en iboende energi, som ligger naturligt lige for os. Den er der, uanset om vi bruger den eller ej. Vores nordiske naboer har allerede fundet vejen til at udvinde energi af deres mange, store vandfald. Det danske land byder på mange vindmøller, der snurrer rundt i vinden og vrider energi ud af den. Selvfølgelig skal vi også have noget ud af solen. Mange har i årenes løb arbejdet på teknologi, der kan udvinde varme og strøm af solens stråler. På trods af, at Danmark ikke har sol året rundt, er der efterhånden kommet nogle fornuftige, rentable løsninger på banen. Solfangere kan i dag lave solens stråler til varme, mens solceller kan lave solens stråler til elektricitet.

Udnyt solenergi i dag

KlimaEnergi A/S er en af de virksomheder, der har gjort det til deres mission at udbrede solenergi. KlimaEnergi solenergi har mere end 12 års erfaring med solcelleanlæg. De arbejder med to former for solcelleanlæg: De klassiske og et hybridsolcelleanlæg. De klassiske anlæg er, når der ikke er tilknyttet et batteri. Det er typisk solceller erhverv, der arbejder uden batteri tilkoblet. Virksomheder får el til en billigere pris end private, og derfor er det ikke altid, at de finder det rentabelt at arbejde med batteri. Virksomheder bruger også el på en anden måde end private. Hybrid solcelleanlæg er, hvor der tilkobles et batteri. Batteriet oplades om dagen, og når solens stråler trækker sig, så bruges den el, der er oplagret i batteriet. Derved kan mange være helt selvforsynende af el en stor del af året.

Hvorfor bruge solenergi:

Der er to vigtige grunde til at investere i solceller. Det ene er på grund af miljøet. Solenergi står højt på listen over miljørigtig energiudvinding. Det andet er økonomien bag. Flere og flere private og virksomheder får en rentabel investering ud af et solcelleanlæg køb. Der er derfor både tale om grøn samvittighed og en mindre energibelastning i regnskabet. Er man i tvivl om økonomien bag en investering i et solcelleanlæg, så står KlimaEnergi A/S’s konsulenter til rådighed med rådgivning, projektering, indsamling af tilladelser samt montage.