Oplev lindrende tekstiler med Back on Track ridetøj

Er du på udkig efter back on track, skal du kigge ind til horsefashion.dk


Horsefashion er en butik der specialiserer sig i at forhandle udstyr til ryttere, heste og ridesport på alle niveauer. Hos dem finder du et stort og varieret udvalg af mange kendte mærker. I den flotte webshop kan du se udvalget af alle de kendte brands, som der er i webshoppen, og du kan selvfølgelig også besøge dem i den fysiske butik i Aalborg.

Horsefashion har et stort udvalg af mange kendte mærker, så kig forbi deres shop, når du er på udkig efter udstyr til hest og billigt rideudstyr. Du finder bl.a. stærke rideudstyr brands som Ariat, Back on track, Cavalleria Toscana, back on track mennesker m.fl.


Horsefashion har altid gode tilbud på udvalgte produkter, og i deres webshop kan du se hvilke tilbud de lige nu kan tilbyde. Det kan både være lækkert ridetøj og tilbehør, eller det kan være en super pris på nyt udstyr til din hest. Her er penge at spare, så skynd dig at kigge forbi og se hvad de lige nu har af gode tilbud. Du kan også lade dig inspirere til et nyt smart look i de nye produkter, som du både kan se på deres hjemmeside og i den fysiske butik i Aalborg.


Af andre mærker kan bl.a. nævnes Back on track, som er et fantastisk og innovativt mærke, som fremstiller led- og muskelbeskyttelse, til både hest og rytter, i keramisk tekstil produkter. Søger du Back on Track tilbud, skal du kigge ind hos horsefashion.dk, og se det store udvalg. Her kan f.eks. nævnes:

Back on Track Mia Rime stalddækken

Det ydre stof består af 600D ripstop polyester, som gør dækkenet blødt og behageligt, men på samme tid holdbar med et slidstærkt yderlag.

Back on Track Lange underbukser

De lange underbukser fra Back on Track kan medvirke til en bedring af eksempelvis iskiassmerter eller hoftesmerter.

Besøg Horsefashion og se flere af produkterne fra back on track.