Professionel metalarbejde hos Kimas


Kimaser en innovativ virksomhed, med specialister indenfor alle slags metalarbejde.

Kimas laver specialløsninger til den enkelte kunde, som altid bliver tilpasset deres behov, og de deltager gerne i idé- og produktudvikling.

Laserskæring

Kimas kan hjælpe dig til at få laserskæring på den absolut mest præcise og effektive måde. Deres medarbejdere er nogle af landets absolut bedste, og de deltager gerne i idé- og produktudviklingen sammen med dig og din virksomhed. På den måde får du en professionel løsning allerede første gang du kontakter Kimas, frem til at produktet er leveret hos dig. Det står klar, at som virksomhed har i mange forskellige behov, hvorfor god kommunikation mellem alle parter er alfa omega.

Kimas’ laserskærere kan behandle alle typer af jern, stål og aluminium. Derved kan der is samarbejde finde frem til den rette løsning. Virksomheden råder over den nyeste teknologi og skærer præcist ned til 0,1 mm ? og de tilbyder meget mere end bare standardløsninger.

Kantbukning

Hos KIMAS tilbydes der alle former for metalarbejde. Er du på udkig efter kantbukning af professionelle, så er Kimas den helt rette løsning.

Ingen opgave er for stor, for lille eller for besværlig – Kimas er klar på alle former for spændende opgaver, når det drejer sig om bukning af metal i alle størrelser og udformninger. De tilbyder præcisionsarbejde ned til mindste detalje, nøjagtig udformning af dimensioner på baggrund af din fil eller tegning, samt altid fleksibel og løsningsorienteret produktion

Uanset, hvor kompleks en opgave end måtte være, så udfører virksomheden gerne forsøg såvel, som simulationer for at ramme det ønskede produkt, så du til hver en tid kan vide dig sikker på at få, hvad du har bestilt.

Kig forbi hjemmesiden og læs mere, og du er også velkommen til at kontakte dem.