slet data og kom af med det hele på en gang

Når man skal slet data ordentligt, er det også noget som man kan lade eksperter tage sig af. Der kan være mange tilfælde, hvor datasletning bliver nødvendigt. Det kan være man har haft med følsomme data at gøre såsom emails, personoplysninger og så videre, som nu ikke længere er brugbart fordi man har været nød til at skære ned eller måske er virksomheden gået nedom og hjem.

I det tilfælde står der jo en masse hardware og eventuelt software og ikke bliver brugt. Her kan man scoop ind og få en god pris på brugte servere og andet IT udstyr, som måske kan have gavn for ens egen foretagende. Man kan altid blive klogere på, hvad det er man har og vælge imellem, når det er man finder en side til det. Der er ingen grund til, at man bare går ud og sprænger budgettet, fordi man skal have noget fancy IT udstyr til at klare ærterne for en.

Sørg for ingen får fat i de følsomme oplysninger

Det er desværre ikke et ukendt tilfælde, at virksomheder har solgt følsomme oplysninger til marketingsformål, hvorefter folk på den liste er blevet bombet med reklame. Target marketing er noget som arbejder begge veje, og det er meget vigtigt at man gør det på den rigtige måde i dag. Folk er blevet meget mere oplyste på det område, og det er ikke noget som kommer til at flyve i dag, hvis man går ud og sælger ens kunders oplysninger til tredjepart.

Det er i hvert fald noget, som bliver slået hårdt ned på, hvis det er man bliver fanget i det, og af god grund. Det er jo en krænkelse af ens privatliv, når ens oplysninger bare bliver solgt videre bag ens ryg for profit. Sørg for det ikke er noget man kommer ud for, og få slettet alt det som skal slettes, før man sælger sit IT udstyr videre eller når man får skiftet ud i det og skal have renset op på serverne. Find alt hvad du har brug for her online.