Slip af med smerterne med Tenso


Går du også rundt og døjer med ondt i ryggen? Så er Tenso lige noget for dig.

Smerter i kroppen er almindeligt hos mange

Hvis du går rundt med smerter i ryggen, nakken eller skuldrene, er du langt fra alene. Forskellige undersøgelser har vist at rigtig mange døjer med smerter, og for en stor del af disse, går det også ud over nattesøvnen.
Med Tenso kan du lindre dine smerter i fred og ro derhjemme, helt uden brug af medicin.

Effektiv smertebehandling derhjemme

TENSO er et system, hvor du via en app, forbinder og styrer en TENSO-enhed. Du vælger program, og derefter kan du sidde i ro og mag og få behandling.

Tenso er elektroterapi og virker på to måder, dels ved at blokere for impulser og dermed for din opfattelse af smerter, og dels ved at stimulere udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerte forsvar. Tenso kan placeres på hele kroppen i nærheden eller på det smerteramte område.

Tenso gør behandling nemt og behageligt for dig. Du bruger simpelthen din smartphone til at kontrollere tid og styrke, – nemmere bliver det nok ikke. Derved kan du altid have Tenso ved hånden, når du har ondt i kroppen og skal ikke først finde en kuffert fyldt med ledninger.

Om elektroterapi

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme.

Med elektroterapi behandlinger opnår du en forøgelse af blodcirkulationen i det smerteramte område, og det gør at affaldsstoffer og mælkesyre forsvinder. Det er en behandling som vil hjælpe rigtig meget på dine smerter i led og muskler, både i nuet og på den lange bane.

Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere, så kig forbi https://tenso.dk/ og læs mere.