Solceller til privat og erhverv

Solenergi er godt for både økonomien og miljøet. Vi anvender allerede solenergi mange steder, både privat og i erhvervslivet.
Vi er vant til at se f.eks. regnemaskiner med solceller, havelamper, ure, radioer m.m. og mange har taget skridtet videre og installeret solceller i deres hus. Det kan virke som en stor investering, men allerede i løbet af 6-10 år har man fået sin investering tilbage, og derfra er alt forbrug udelukkende en besparelse, via solcellerne på taget der leverer energi.

Miljøet

Der er ingen tvivl om at solenergi er godt for miljøet. De fleste af os bekymrer os om miljøet, og ønsker at beskytte vores planet. Der er solenergi et perfekt valg, da det er en af de reneste former for energiudnyttelse der findes. Solenergi udleder nemlig ikke CO2 eller andre skadelige ting.

Solceller erhverv

I erhvervslivet er det også blevet mere udbredt at anvende solenergi. Det sker bl.a. via store solcelleanlæg.

KlimaEnergi A/S tilbyder Danmarks bedste pris på solcelleanlæg, og tilbyder en færdig pakke med montering osv. Det kan med fordel anvendes hos skoler, institutioner, sygehuse m.fl., hvor der opnåes stor besparelse pr. Kwh.

For en større virksomhed vil en besparelse kunne være omkring 600.000 kr pr. år, og det er rigtig mange penge, og rigtig godt for miljøet med alt den Co2 den skånes for.

Hos virksomheder i arkitekttegnede nybyggerier, ser man ofte at solcellerne tænkes ind i designet, og derfor kan man også hos KlimaEnergi A/S få solceller i forskellige designs og farver, så de harmonerer med det akitektoniske udseende.

Som virksomhed er der mange penge at spare på solenergi. Der er desuden god mulighed for at brande virksomheden, da det vil øge positiv omtale, samt konkurrenceevnen, ved at være en virksomhed der passer på miljøet.