Strip i København – det gør gavn


Adskillige kvinder og mænd kaster sig ud i stripbranchen uden et realistisk selvbillede, og uden at tillægge branchen det professionelle og seriøse omdømme, som det fortjener. Strip Danmark lægger vægt på, at deres medarbejdere lever op til de krav, som branchen stiller, og har derfor nøje udvalgt de bedste strippere og eventpiger til deres arbejdsopgaver. Strip Danmark booker piger og mænd over hele landet, så book strip i købehavn. Stripper København er ikke svær at finde, for Strip Danmark har flere dygtige mænd og kvinder at vælge mellem.


Det er ikke så enkelt selv at booke en stripper, da hvert arrangement har sit formål, og hver enkelt professionelle stripper har sine egne specielle kvalifikationer. Hos Strip Danmark hjælper booking agenter med at finde den dygtige og erfarne stripper, som passer helt præcist til dit arrangement.

Alt efter hvilket arrangement stripperen bookes til, vil hun tilpasse showet til selskabet. Stripperne er professionelle dansere med situationsfornemmelse, og kan lægge vægt på at opføre et danseshow eller strip med en gennemtænkt og flot koreografi. Strip til en polterabend er langt mere udfordrende og frækt, og her er det striptease, som dominerer programmet.

Mandestrip har også vundet stor popularitet, og er en velkommen overraskelse ikke mindst til en polterabend. Også ved valget af en mandlig stripper kan det have betydning at vælge den stripper, som passer præcis til dit arrangement. Hver stripper har sin type af show, og sine kvalifikationer.

Festlige eventpiger

Eventpiger er med til at gøre dit arrangement festligere og gøre det lidt mere lækkert at se på, og det til trods for at det ikke er piger, som stripper. Eventpiger kan promovere din virksomhed, og være et festligt og ikke mindst overraskende indslag til en event.