Tag en videreuddannelse.

Har man fornyligt mistet sit job eller trænger man til opkvalificering?
Er man ung og vil gerne videreuddanne sig?
Vi har mange forskellige målgrupper på AAU Aalborg. Vi bestræber os på at udbyde uddannelser, der matcher erhvervslivets udvikling, men også uddannelser der interesserer vores studerende. Aalborg universitet er et anerkendt universet, hvor forskning og læring er i fokus. Vi har et fantastisk godt studiemiljø, hvor der er fokus på både det faglige og sociale aspekt. Vores studerende har fået Aalborg uni som deres andet hjem. Her støtter lærerne op om at varetage det faglige, mens man får nye venskaber, der er vigtige i den tid, hvor man skal være på en videregående uddannelse.
Vi tilbyder også kandidat uddannelser samt efteruddannelse, til dem der igen har lyst til at studere, efter at have været ude på arbejdsmarkedet i en periode.
Ved https://www.aau.dk/ kan man studere indenfor områder som sprog, økonomi og IT.

Valg af studieretning

Når man skal vælge hvilken retning man vil studere, må man først kigge på hvilke områder der interesserer en. Dernæst kan man spørge familie og venner om ens styrker og svagheder, så man derigennem kan få en second opinion.
På aau.dk kan man læse detaljeret om alle studieretningerne, og derigennem få et billede af hvilken studieretning man selv er mest motiveret for.

Hvis man er interesseret i at studere på AAU, opfordrer vi alle til at tage kontakt til os på mail eller telefon. Vi kan henvise til en studievejleder, der kan besvare de spørgsmål man måtte have som ny studerende. AAU Aalborg gør meget for at man som studerende føler sig velkommen fra første dag. Derfor er det vigtigt, at man føler sig godt forberedt, når man skal starte på Aalborg Universitet.
Lad os hjælpe med den gode start på Aalborg uni. Uddannelse er fremtiden, og det er vigtigt at vi alle følger med udviklingen.